Café / Restaurants


Café / Restaurants - EK Poule 2024

Organiseer een EK Bedrijfspoule voor Je Café of Restaurant

Ben je de eigenaar of manager van een café of restaurant en wil je iets leuks organiseren voor je horecapersoneel rondom het EK? Of wil je dat jouw gasten de EK-wedstrijden nog intenser beleven? Dan is een EK bedrijfspoule de perfecte oplossing!

Waarom een EK Bedrijfspoule?

Een EK bedrijfspoule biedt diverse voordelen die jouw zaak levendiger maken:

 1. Snelle Setup: Binnen vijf minuten kun je jouw eigen pool opzetten, of deze nu privé of openbaar is.
 2. Deelnemers Uitnodigen: Nodig deelnemers eenvoudig uit via e-mail, WhatsApp of Facebook.
 3. Overzichtelijke Resultaten: Alle deelnemers kunnen de resultaten en standen gemakkelijk inzien.
 4. Eigen Prijzen Instellen: Bepaal zelf welke prijzen de winnaars krijgen.
 5. Customization: Pas de pool aan met je eigen bedrijfslogo en kleuren.

Competitie Binnen Je Team

Met een bedrijfspoule kunnen je medewerkers zowel individueel als per team de competitie met elkaar aangaan. Laat je barpersoneel strijden tegen het keukenpersoneel, de bediening, de managers en andere collega’s. Het organiseren van leuke prijzen voor de winnaars of het winnende team maakt de competitie nog spannender. Je hebt volledige controle over de invulling en prijzen, wat de ervaring uniek maakt voor jouw team.

Meer Betrokkenheid van Je Gasten

Wil je iets extra’s doen voor jouw vaste gasten tijdens het EK? Laat ze deelnemen aan jouw voetbalpool. Dit zorgt ervoor dat jouw gasten het EK nog intenser beleven en het nog leuker vinden om de wedstrijden in jouw café of restaurant te volgen. Via jouw bedrijfspoule kunnen je gasten de strijd met elkaar aangaan, wat zorgt voor een levendige en competitieve sfeer. Trakteer de winnaar van elke ronde op een rondje pils of een andere leuke prijs om de betrokkenheid te vergroten.

Stap-voor-Stap Handleiding voor het Organiseren van een EK Bedrijfspoule

 1. Pool Oprichten: Begin met het oprichten van je pool. Dit kan snel en eenvoudig binnen vijf minuten.
 2. Deelnemers Uitnodigen: Gebruik e-mail, WhatsApp of Facebook om deelnemers uit te nodigen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
 3. Pool Customizen: Pas de pool aan met jouw bedrijfslogo en kleuren om het persoonlijk en herkenbaar te maken.
 4. Prijzen Bepalen: Bepaal welke prijzen je wilt uitdelen aan de winnaars. Dit kunnen rondjes pils, dinerbonnen of andere leuke beloningen zijn.
 5. Communicatie: Blijf in contact met de deelnemers via updates en reminders om de betrokkenheid hoog te houden.

Tips voor een Succesvolle Pool

 1. Promotie: Promoot je pool goed bij je personeel en gasten. Gebruik sociale media, nieuwsbrieven en posters in je zaak.
 2. Leuke Prijzen: Zorg voor aantrekkelijke prijzen om de motivatie hoog te houden.
 3. Live Updates: Geef regelmatig updates over de stand van zaken en de prestaties van de deelnemers.
 4. Speciale Avonden: Organiseer speciale avonden voor belangrijke wedstrijden, inclusief thema-avonden, speciale menu’s en aanbiedingen.

Conclusie

Een EK bedrijfspoule is een geweldige manier om zowel je personeel als je gasten te betrekken bij het EK. Het creëert een leuke, competitieve sfeer en versterkt de band tussen medewerkers en gasten. Met de mogelijkheid om de pool eenvoudig op te zetten en aan te passen aan jouw wensen, is het een flexibel en aantrekkelijk initiatief. Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het organiseren van je EK bedrijfspoule en maak van jouw café of restaurant de place to be tijdens het EK 2024!

Bezoek bedrijfspoule.nl voor meer informatie en om direct aan de slag te gaan. Veel succes en moge de beste winnen!


Ontdek de mogelijkheden »⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »