Kleine bedrijven


Kleine bedrijven - EK Poule 2024

Laat het EK nog meer tot leven komen binnen jouw bedrijf door een EK bedrijfspoule te organiseren. Laat medewerkers onderling de strijd met elkaar aangaan door de uitslagen van het EK te voorspellen. Welke collega wordt de beste voorspeller van de uitslagen? Wie heeft de topscorer van het toernooi goed geraden? Wie raadt het winnende land? Bedenk leuke prijzen voor de winnaars en zet ze in het zonnetje!

De pool biedt de volgende mogelijkheden:

  • binnen 5 minuten uw eigen pool, afgesloten of publiek
  • nodig deelnemers uit via mail, whatsapp of facebook
  • overzichtelijke resultaten voor alle deelnemers
  • u kunt zelf prijzen instellen voor de winnaars
  • te customizen met uw eigen bedrijfslogo en kleuren

Je hebt al een bedrijfspoule vanaf 50 tot 100 medewerkers. Wil je uitbreiden? Geen probleem. Met een Goud-pakket kunnen 400 medewerkers meedoen met de pool en met een Platina-pakket kunnen 400 medewerkers tegen elkaar strijden. Maak de pool exclusief door alleen medewerkers met een specifieke domeinnaam te laten registreren. Geef de pool de look&feel van jouw bedrijf met de kleuren van jouw bedrijf en upload je bedrijfslogo.


Ontdek de mogelijkheden »⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »