Blog


images/bedrijfspoule_2024_zakelijk.jpeg
Zakelijke Poule EK 2024: Teamwork & Fun

Het EK voetbal is een evenement dat miljoenen mensen over de hele wereld samenbrengt. Het is niet alleen een feest van sportieve prestaties, maar ook een uitgelezen kans voor bedrijven om op een unieke manier te verbinden met klanten en medewerkers.

April 4, 2024

Verder lezen »
images/peter-glaser-qws_wa1jrkm-unsplash.jpg
Betrek je Medewerkers en Klanten bij EURO 2024 met onze Whitelabel EK Poule

De anticipatie voor EURO 2024 is voelbaar en bij Bedrijfspoule.nl zijn we verheugd om onze whitelabeloplossing voor de EK Poule te introduceren. Met het toernooi voor de deur is er geen betere manier om je medewerkers en klanten te betrekken dan met een boeiend en interactief voorspellingsspel.

March 28, 2024

Verder lezen »
images/euro_2024_ek_poule.png
Organiseer Een EK Poule Voetbal 2024 voor Meer Engagement!

Het EK Voetbal 2024 nadert snel en biedt bedrijven een unieke kans om de betrokkenheid van hun medewerkers en klanten te vergroten. Door een eigen EK poule te organiseren, kun je in deze voetbalgekte duiken en tegelijkertijd de binding met je medewerkers en klanten versterken.

October 28, 2023

Verder lezen »
images/wk-vrouwen-poule-2023-demo.toernooivoetbal.com-01-home-wk-vrouwen-poule-2023-uw-bedrijf.png
Het organiseren van een WK Poule: vergroot de betrokkenheid van medewerkers

Met het WK Vrouwen Voetbal 2023 op de horizon is het een goed moment om na te denken over manieren waarop je je medewerkers kunt betrekken bij dit opwindende evenement. Een van de beste manieren om dit te doen is door een WK Poule te organiseren.

April 4, 2023

Verder lezen »
images/ze-voorspellen-sportevenementen-op-kantoor-om-prestaties-te-verbeteren.jpg
Ze voorspellen sportevenementen op kantoor om prestaties te verbeteren

Om hun medewerkers samen te brengen en de relaties tussen collega’s aangenamer te maken, nemen bedrijven vaak hun toevlucht tot verschillende teambuildingactiviteiten. Onder deze zijn er de klassiekers en dan is er natuurlijk altijd de zakelijke concurrentie. Mark en Wim, twee insider-voorspellers, leggen ons in dit onderzoek uit hoe de voorspellingswedstrijd van het bedrijf hen in staat heeft gesteld efficiënter te werken en hun dagelijks welzijn aanzienlijk heeft verbeterd.

October 7, 2022

Verder lezen »
images/hoe-het-moreel-van-uw-teams-opnieuw-stimuleren-na-covid.jpg
Hoe het moreel van uw teams (opnieuw) stimuleren na COVID?

Lockdowns, avondklok, thuiswerken… zoveel verplichtingen die het aansturen van teams in bedrijven bijzonder complex maken. De afdelingen HR en Interne Communicatie zijn voortdurend op zoek naar oplossingen om de band tussen de medewerkers te behouden en hun verbondenheid met het bedrijf te versterken.

September 30, 2022

Verder lezen »
images/profiteer-van-een-sportevenement-om-uw-teams-te-verenigen-de-nieuwe-manier-van-teambuilding.jpg
Profiteer van een sportevenement om uw teams te verenigen: de nieuwe manier van teambuilding

In een tijd waarin de wereld van teambuilding al enkele jaren op stoom is, is die van de Nederlandse sport op zijn hoogtepunt. Door supporters en nationale teams terug te winnen die even krachtig als rigoureus zijn, biedt de heropleving van de Nederlandse sport een nieuwe teambuilding.

September 23, 2022

Verder lezen »
images/de-10-regels-om-een-goede-voetbalvoorspeller-te-worden.jpg
De 10 regels om een goede zakelijke voetbalvoorspeller te worden

Om met je bedrijf een goede tipgever te worden, heb je enkel een paar medewerkers nodig. Dit kunnen er 5 zijn, maar ook 10.000. Wij hebben de 10 tips om plezier te hebben voor jou op een rijtje gezet: Iedere sport kan je voorspellen Elke medewerker kan meespelen Zijn er risico’s?

September 16, 2022

Verder lezen »
images/dankzij-bedrijfspoule-geen-exceltabellen-meer-voor-sportvoorspellingen-.png
Dankzij Bedrijfspoule geen Exceltabellen meer voor sportvoorspellingen!

Excel, het programma dat op bijna iedere computer van werknemers bij grote Nederlandse bedrijven te vinden is. Ofwel als snelkoppeling op het bureaublad van jonge dertigers die werken bij veelbelovende start-ups. Een liefhebber in de zakelijke wereld, door sommigen gehaat, door anderen geliefd.

September 9, 2022

Verder lezen »
images/bestaat-er-een-ideale-teambuildingsactiviteit-voor-grote-en-kleine-bedrijven.jpg
Bestaat er een ideale teambuildingsactiviteit voor grote en kleine bedrijven?

Van kleine bedrijven van tien medewerkers tot aan joekels van meer dan duizend medewerkers zijn er veel verschillen. Veel interne processen komen niet overeen en ook in de structuur en hiërarchie is er veel anders. Maar er is wel iets waar beide soorten bedrijven rekening mee moeten houden: het welzijn van medewerkers en sociale cohesie.

September 2, 2022

Verder lezen »
images/faq-waarom-kiezen-voor-bedrijfspoule-als-teambuilding.jpg
FAQ: Waarom kiezen voor Bedrijfspoule als teambuilding?

Ben je op zoek naar een origineel en innovatief idee voor teambuilding om jouw medewerkers te enthousiasmeren? Heb je vragen over de teambuilding van Bedrijfspoule? Ben je op zoek naar redenen om een voorspellingswedstrijd in het bedrijfsleven aan te bieden? In het artikel hieronder vind je antwoord op al deze vragen!

August 26, 2022

Verder lezen »
images/hoe-verbeter-je-de-interne-communicatie-dankzij-grote-sportevenementen.jpg
Hoe verbeter je de interne communicatie dankzij grote sportevenementen?

Vaak wordt er kritiek uitgeoefend dat sportevenementen niet passen binnen de interne communicatiestrategie. Het zou tegen de productiviteit van het bedrijf ingaan en slechts een klein deel van de werknemers zou echt geïnteresseerd zijn in het evenement. Daardoor zou de grote meerderheid het kunnen zien als een optie om meer pauze te nemen.

August 19, 2022

Verder lezen »
images/de-meest-geliefde-teambuildingsactiviteit-onder-medewerkers.jpg
De meest geliefde teambuildingsactiviteit onder medewerkers

In de wereld bestaan enorm veel teambuildingsactiviteiten. Zo heb je de klassieke activiteiten, zoals: escaperooms, een buitenactiviteit of een sportieve middag. Al dit soort teambuildingsspellen zijn bij de meeste mensen al bekend, en worden een beetje eentonig. Wat nou, dat er een teambuildingsactiviteit is die bestaat uit interesse uit veel medewerkers: voetbal kijken.

June 20, 2022

Verder lezen »
images/5-redenen-om-een-voetbalpoule-met-je-bedrijf-te-organiseren.jpg
5 redenen om een voetbalpoule met je bedrijf te organiseren

Het is 2022 en een erg druk voetbaljaar. Technologie is een steeds belangrijker onderdeel geworden van ons leven. Met de huidige technologie kunnen we belangrijke sportevenementen, zoals het wereldkampioenschap in Qatar in 2022, inzetten voor teambuilding. Hoe krijg je dit voor elkaar?

June 12, 2022

Verder lezen »
images/fifa2022_qatar.png
WK Voetbalpoule 2022 / Qatar

Het WK Voetbal 2022 wordt gehouden in Qatar en vindt plaats van 21 november t/m 18 december 2022. Er doen 32 landenteams mee die strijden om de wereldbeker. Het WK Voetbal is het op één na grootste event van de wereld en een uitgelezen kans om iets leuks te organiseren voor uw medewerkers en klanten.

January 14, 2022

Verder lezen »
images/wk2019.jpg
EK Vrouwen 2022 / Engeland

Het EK Vrouwen Voetbal 2022 wordt gehouden in Engeland en vindt plaats van 06 juli t/m 31 juli 2022. Er doen 16 landenteams mee die strijden om de wereldbeker. Het Nederlands vrouwenelftal gaat proberen haar Europeses titel van 2017 te verdedigen.

January 1, 2022

Verder lezen »
images/ek2020_ek2021.png
EK 2021 / Aan de sportliefhebber

Beste Sport liefhebbers, Misschien praat ik meer voor mijzelf dan voor jullie maar afgelopen Covid - jaar heeft mij doen inzien dat sociaal contact toch wel een heel belangrijk onderdeel is van het leven. De sportwedstrijden voor de ‘amateurs’ onder ons vonden geen doorgang, ondanks het feit dat ik voor aanvang van de wedstrijd bij het betreden van het veld het gevoel heb dat ook ik echt professioneel sport beoefen.

May 7, 2021

Verder lezen »
images/ek-2020-new-wave.jpg
EK Voetbalpoule 2020 / The New Wave

Het Nederlands elftal is terug van weggeweest. Jarenlang stond Nederland bovenaan in de rankings voor EK’s en WK’s, maar de laatste jaren stonden we er niet zo best voor. We kwalificeerden niet eens voor het WK 2018. Maar met de komst van een aantal jonge frisse spelers, is Nederland het nieuwe Oranje weer gaan omarmen en kruipen we weer langzamerhand omhoog.

January 31, 2020

Verder lezen »
images/wk2019.jpg
WK Vrouwen 2019 / Onze Jacht

De jacht is geopend: voor de tweede keer ooit doen de Nederlandse vrouwen mee aan het WK 2019! Dit WK wordt gespeeld in Frankrijk en de Oranje Leeuwinnen zijn er helemaal klaar voor. Alle ingrediënten zijn er voor de ploeg van Sarina Wiegman om het WK te winnen.

March 1, 2019

Verder lezen »
images/2018_fifa.jpg
WK Voetbalpoule 2018 / Ohne Holland

Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 2018 gaat van start, maar helaas niet voor het Nederlands elftal. Het EK moest Oranje ook al missen, en opnieuw zullen ze een groot eindtoernooi niet op hun naam kunnen schrijven. Ondanks de winst op Zweden, werd Nederland officieel uitgeschakeld en zullen ze niet deelnemen aan de playoffs.

February 28, 2018

Verder lezen »