Blog


WK 2022 / Qatar

Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 2022 wordt gehouden in Qatar. Voetbalpoule organiseren

October 18, 2021

Verder lezen »
EK Vrouwen 2022 / Engeland

October 10, 2021

Verder lezen »
EK 2021 / Aan de sportliefhebber

Beste Sport liefhebbers, Misschien praat ik meer voor mijzelf dan voor jullie maar afgelopen Covid - jaar heeft mij doen inzien dat sociaal contact toch wel een heel belangrijk onderdeel is van het leven. De sportwedstrijden voor de ‘amateurs’ onder ons vonden geen doorgang, ondanks het feit dat ik voor aanvang van de wedstrijd bij het betreden van het veld het gevoel heb dat ook ik echt professioneel sport beoefen.

May 7, 2021

Verder lezen »
EK 2020 / The New Wave

Het Nederlands elftal is terug van weggeweest. Jarenlang stond Nederland bovenaan in de rankings voor EK’s en WK’s, maar de laatste jaren stonden we er niet zo best voor. We kwalificeerden niet eens voor het WK 2018. Maar met de komst van een aantal jonge frisse spelers, is Nederland het nieuwe Oranje weer gaan omarmen en kruipen we weer langzamerhand omhoog.

February 1, 2020

Verder lezen »
WK Vrouwen 2019 / Onze Jacht

De jacht is geopend: voor de tweede keer ooit doen de Nederlandse vrouwen mee aan het WK 2019! Dit WK wordt gespeeld in Frankrijk en de Oranje Leeuwinnen zijn er helemaal klaar voor. Alle ingrediënten zijn er voor de ploeg van Sarina Wiegman om het WK te winnen.

March 1, 2019

Verder lezen »
WK 2018 / Ohne Holland

Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 2018 gaat van start, maar helaas niet voor het Nederlands elftal. Het EK moest Oranje ook al missen, en opnieuw zullen ze een groot eindtoernooi niet op hun naam kunnen schrijven. Ondanks de winst op Zweden, werd Nederland officieel uitgeschakeld en zullen ze niet deelnemen aan de playoffs.

March 1, 2018

Verder lezen »