5 redenen om een voetbalpoule met je bedrijf te organiseren


images/5-redenen-om-een-voetbalpoule-met-je-bedrijf-te-organiseren.jpg

June 12, 2022

Het is 2022 en een erg druk voetbaljaar. Technologie is een steeds belangrijker onderdeel geworden van ons leven. Met de huidige technologie kunnen we belangrijke sportevenementen, zoals het wereldkampioenschap in Qatar in 2022, inzetten voor teambuilding. Hoe krijg je dit voor elkaar? Door een digitale voetbalpoule op te zetten voor jouw bedrijf. In dit artikel vind je 5 goede redenen om een voorspelwedstrijd te zetten voor het WK 2022.

Een bekend toernooi

Het wereldkampioenschap voetbal is een van de meest bekende toernooien ter wereld. En het WK in Qatar zal ook niet onderdoen voor zijn voorgangers. Er zullen meer mensen dan ooit kijken naar de wedstrijden. Straten zullen samen kijken op grote schermen en pleinen zullen gevuld zijn vol met de kleur oranje. Het is daarom ook erg goed om dit enthousiasme mee te brengen naar de werkvloer. Praat met je collega’s over de laatste wedstrijden en wat hun voorspellingen zijn.

Nederland hoort bij de kanshebbers

Ook al doen er veel grootmachten mee aan het WK 2022, maakt ook ons kikkerlandje kans om te winnen. Met Louis van Gaal als bondscoach aan het roer, en een grote groep zeer ervaren spelers, maakt Nederland zeker een goede kans. Het is aan Louis om de groep samen te krijgen, zodat al die specialiteiten beter ook elkaar ingespeeld zijn dan ooit. Denk jij dat je de wedstrijden van de Oranjeleeuwen allemaal goed kan voorspellen?

Spanning op straat … en op kantoor

Tijdens de vorige WK finale was je waarschijnlijk niet op kantoor, maar dat is misschien wel heel jammer. Wat je misschien wel gedaan hebt is een andere ingewikkelde wedstrijd nabesproken hebt tijdens de koffiepauze. Of met het hele team voor een beamer hebben gezeten en keihard te juichen wanneer er gescoord werd. Wanneer je een voetbalpoule doet en je team gaat door naar de knock-out fase, zal dit zorgen voor een enorme stijging in moraal. Deze kans moet je aangrijpen want het volgende toernooi duurt weer een lange tijd.

Doe mee aan Qatar 2022 door te voorspellen

We weten allemaal dat het erg leuk is om een voetbalwedstrijd te kijken. Maar ook het gevoel hebben dat je meedoet, dat is nog veel leuker! Door een voetbalpoule op te zetten met je bedrijf, creëer je een bijzondere toevoeging voor de relatie van jouw medewerkers. Bij iedere wedstrijd kunnen ze punten verdienen door samen te kijken op kantoor, of daarbuiten. Zo zorg je ervoor dat collega’s die weinig connectie hebben met het team, nog meer betrokken worden erbij.

Een simpele voetbalpoule integratie voor jouw bedrijf

Bedrijfspoule is de ideale manier om een voetbalpoule te starten voor jouw bedrijf. Het werkt online, zodat iedereen ongeacht vanaf waar, zijn of haar voorspellingen kan invoeren. Het is zo ontworpen dat iedereen het snel begrijpt en er geen voorkennis nodig is over voetbal. Zo kan iedereen meedoen en zit er geen enkele collega op de bank. Bedrijfspoule werkt niet vanuit voetbalkenners, maar voor het teamgevoel wat het creëert. Bekijk hier een demo!
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »