Bestaat er een ideale teambuildingsactiviteit voor grote en kleine bedrijven?


images/bestaat-er-een-ideale-teambuildingsactiviteit-voor-grote-en-kleine-bedrijven.jpg

September 2, 2022

Van kleine bedrijven van tien medewerkers tot aan joekels van meer dan duizend medewerkers zijn er veel verschillen. Veel interne processen komen niet overeen en ook in de structuur en hiërarchie is er veel anders. Maar er is wel iets waar beide soorten bedrijven rekening mee moeten houden: het welzijn van medewerkers en sociale cohesie. Is het een utopisch beeld dat een corporate teambuildingsactiviteit hen allemaal volledige voldoening kan geven? Het antwoord op deze vraag is: ja!

Een corporate teambuildingsactiviteit van 10 tot 10.000 medewerkers

Een escape room is makkelijk te organiseren voor 10 deelnemers, maar voor duizend medewerkers is dit niet te organiseren. Andersom geldt voor een seminar dat het niet te organiseren is voor slechts 10 medewerkers. Daarom is het ook ingewikkeld voor kleine bedrijven om een originele teambuildingsactiviteit te bedenken.

Hoe onwerkelijk het ook mag klinken, er is toch een manier om aan alle criteria te voldoen die nodig zijn om een succesvolle teambuildingsactiviteit op te zetten. En dat voor zowel de grote als kleine bedrijven. Hoe we dit doen? Door gebruik te maken van het enthousiasme dat ontstaat bij grote sportevenementen. Je kan jouw teams samenbrengen door dit originele idee: een bedrijfsvoorspellingswedstrijd. Via ons platform kan je met een gepersonaliseerde aanpak groepscohesie creëren.

De voorspellingswedstrijd

Wedden op de winnaar van het WK in Qatar, of de baas plagen omdat hij een foute voorspelling had gedaan. Het is een gevolg van de zakelijke teambuilding die de komende jaren steeds meer aanwezig wordt op de werkvloer. Het voordeel is namelijk dat het werkt, ongeacht het aantal werknemers dat een bedrijf heeft. En iedereen kan meedoen, omdat wij het platform zo simpel hebben opgezet dat je geen voorkennis hoeft te hebben van de sport. Zo zorgen wij ervoor dat alle medewerkers ook betrokken raken bij het toernooi en automatisch meegenomen worden in de teambuildingsactiviteit!

Door het White Label platform wat volledig te personaliseren is, kunnen wij precies de stijl van jouw bedrijf overnemen. Zo zijn de kleuren aanpasbaar, kunnen we het bedrijfslogo toevoegen en is er ook een communicatiekit aangeboden. Door dit platform biedt je jouw team een teambuildingsactiviteit aan waarbij ze zelf nauwelijks door zullen hebben dat het is om teambuilding te bevorderen!

Je biedt namelijk de mogelijkheid aan om elkaar te ontmoeten rond een thema: sportevenementen. Hier wordt normaal gesproken ook al over gepraat, maar nu zet je ze in het hart van de strijd. Door jouw medewerkers zelf de strijd aan de laten gaan met voorspellingen, zal het de sfeer nog verder bevorderen. Nu kunnen ze het hebben over hun voorspellingen en delen ze de passie voor het toernooi. Met een voorspellingswedstrijd voor je bedrijf, zorg je ervoor dat je door 1 evenement aan de behoefte van interne communicatie en teamcohesie voldoet.
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »