Dankzij Bedrijfspoule geen Exceltabellen meer voor sportvoorspellingen!


images/dankzij-bedrijfspoule-geen-exceltabellen-meer-voor-sportvoorspellingen-.png

September 9, 2022

Excel, het programma dat op bijna iedere computer van werknemers bij grote Nederlandse bedrijven te vinden is. Ofwel als snelkoppeling op het bureaublad van jonge dertigers die werken bij veelbelovende start-ups. Een liefhebber in de zakelijke wereld, door sommigen gehaat, door anderen geliefd. Excel is gemaakt door de Amerikaanse gigant Microsoft, en was oorspronkelijk bedoeld voor boekhouding. Echter zijn ook veel mensen het gaan gebruiken voor bedrijfsvoorspellingen van sportevenementen.

Van een voorspellingswedstrijd naar Excel

Hoe maak je een voorspellingwedstrijd op basis van een Excel bestand? En hoe stel je dit voor als bedrijfsactiviteit? Veel medewerkers doen het alsnog! In 2006 ontstond het idee om in Excel een voorspellingswedstrijd te houden, en tien jaar later, in 2016, is Bedrijfspoule daar uit ontstaan!

Het maakt niet uit of je een voetbalfanaat bent, of totaal niet. De oprichters van Bedrijfspoule hebben een zakelijke teambuildingsactiviteit ontwikkeld. Waarom? Onderzoek naar verschillende sportprofielen wees uit dat een voorspellingscompetitie bij een bedrijf zorgt voor eenheid en samenkomst onder de medewerkers!

Om teams beter samen te laten werken, was het nodig om een innovatief teambuildingsconcept te presenteren. Hierbij moest er buiten de bestaande paden getreden worden, om sportevenementen te gebruiken als grootste teambuildingsactiviteit. Zo kan iedere medewerker uit nieuwsgierigheid ieder groot sportevenement volgen, of het nou het WK voetbal is of de Vuelta.

Wanneer dit enthousiasme niet voor verlies van productiviteit zorgt, dan is het een kans om dit als originele teambuilding aan te bieden. Zo groeide bijvoorbeeld de interesse naarmate er grote wedstrijden plaatsvonden. Dit groeide zo ver, tot een paar Excel-sheets niet meer voldoende waren voor alle deelnemers.

Sindsdien is een voorspellingswedstrijd niet langer een simpele activiteit tussen werknemers, maar heeft het echt een groot potentieel voor het bedrijf om teambuilding teweeg te brengen. Het enige dat resteerde was om Excel te vervangen voor een professioneler en meer toegankelijk platform: Bedrijfspoule.nl

Een kant-en-klare voorspellingswedstrijd

Bedrijfspoule is anders dan de meeste voorspellingssites met vrienden. Het is de beste voorspellingssite voor bedrijven. Het gebruikt technologische oplossingen om alle medewerkers van een bedrijf te centraliseren rond een gepersonaliseerd platform.

Het platform is volledig meertalig en ook toegankelijk via verschillende apparaten, zoals mobiel of laptop). Omdat de voorspellingen in realtime bijgewerkt worden, is het een echte sportinformatiewebsite. En tot slot kunnen de deelnemers via een geïntegreerde chatruimte hun gedachtes uitwisselen over de aanstaande wedstrijden. Het maakt niet uit of je bij een groot of klein bedrijf werkt. Bedrijfspoule is een white label-platform, wat aanpasbaar is aan de grootte van jouw bedrijf. Elke werknemer krijgt zijn eigen account en kan zelf wedstrijden voorspellen.

Dus, klaar om jouw Excel-tabel los te laten om uw Euro 2022-voorspellingen te doen met Bedrijfspoule?
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »