De meest geliefde teambuildingsactiviteit onder medewerkers


images/de-meest-geliefde-teambuildingsactiviteit-onder-medewerkers.jpg

June 20, 2022

In de wereld bestaan enorm veel teambuildingsactiviteiten. Zo heb je de klassieke activiteiten, zoals: escaperooms, een buitenactiviteit of een sportieve middag. Al dit soort teambuildingsspellen zijn bij de meeste mensen al bekend, en worden een beetje eentonig. Wat nou, dat er een teambuildingsactiviteit is die bestaat uit interesse uit veel medewerkers: voetbal kijken.

Voetbalpoule concurrentie van een kantoorbaan?

Nu voetbalpoules worden aangeboden als een echte teambuildingsactiviteit voor bedrijven, is het belangrijk om er wat meer uitleg over te geven. Een voetbalpoule heeft niets te maken met online sportweddenschappen. Bij een voetbalpoule wedden medewerkers namelijk alleen op de score van iedere wedstrijd en de uiteindelijke winnaar van het toernooi. Zo breng je al je collega’s samen rond het sportevenement. En omdat er weinig kennis bij nodig is van voetbal, kan iedereen meedoen. Je hoeft niet alle regels te kennen, het belangrijkste bij ons is dat iedereen plezier heeft.

Een teambuildingsactiviteit voor iedereen

Vroeger werd een Excel-blad gebruikt om voetbalpoules in weer te geven. Maar dit is vervangen samen met andere technologische vooruitgang. Nu is de voetbalpoule verwerkt in de omgeving die jij maar wil. En daar maken veel grote bedrijven gebruik van: Spotify, Total, Darty etc. Het gevolg hiervan is dat 85% van de medewerkers ervoor koos om mee te doen aan de competitie. Bedrijfspoule is niet een activiteit van een paar uur of een dagje, maar omdat het wereldkampioenschap meerdere weken duurt, is de teambuildingsoperatie ook even lang. Zo kan het team helemaal opgaan in het WK 2022 in Qatar en is elke wedstrijd een manier om een nieuwe collega te leren kennen.

Back-up niet nodig

Voor de deelnemers aan de competitie is het niet nodig om een back-up te maken, omdat het evenement als een collectieve activiteit wordt gezien. Alles vindt plaats in de cloud. Twijfel niet langer en ga deze strijd aan vol strijdlust, sportieve competitie en teamgevoel. Deze vorm van teambuilding wordt namelijk het meest geliefd bij de werknemers. Meld je nu aan!
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »