EK Voetbalpoule 2020 / The New Wave


images/ek-2020-new-wave.jpg

January 31, 2020

Het Nederlands elftal is terug van weggeweest. Jarenlang stond Nederland bovenaan in de rankings voor EK’s en WK’s, maar de laatste jaren stonden we er niet zo best voor. We kwalificeerden niet eens voor het WK 2018. Maar met de komst van een aantal jonge frisse spelers, is Nederland het nieuwe Oranje weer gaan omarmen en kruipen we weer langzamerhand omhoog. Grote spelers met kleine ego’s in het Oranje van Ronald Koeman; The New Wave is geboren!

Memphis Depay legt uit waarom dit team anders is dan voorgaande jaren: “Oranje heeft nu een andere generatie internationals dan we in Nederland gewend waren. Er zit nu niemand bij die al tachtig of honderd interlands heeft gespeeld. Het Oranje waar ik zelf in debuteerde, daar werd je anders opgevangen dan nu. Nu steekt niemand er meer met kop en schouders bovenuit. Dat maakt ons écht één geheel.” Het huidige Oranje is een mooie combinatie van grote, jonge spelers als Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt (die gelijktijdig hun eerste transfer maakten), met geweldige gevestigde spelers als Virgil van Dijk en Ryan Babel. En dan kan Nederland nog wel eens heel gevaarlijk maken dit EK.

Dit jaar wordt het EK gehouden in heel Europa, zo bepaalde de UEFA. Dat betekent dat we Oranje ook kunnen zien schitteren in eigen land, namelijk in de Johan Cruijf Arena in Amsterdam. Nederland is ingedeeld in een relatief makkelijke groep tegen Oostenrijk en Oekraïne, dus we gaan Oranje volop aanmoedigen om ervoor te zorgen dat Europa niet meer om Nederland heen kan dit EK!
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »