EK 2021 / Aan de sportliefhebber


images/ek2020_ek2021.png

May 7, 2021

Beste Sport liefhebbers,

Misschien praat ik meer voor mijzelf dan voor jullie maar afgelopen Covid - jaar heeft mij doen inzien dat sociaal contact toch wel een heel belangrijk onderdeel is van het leven. De sportwedstrijden voor de ‘amateurs’ onder ons vonden geen doorgang, ondanks het feit dat ik voor aanvang van de wedstrijd bij het betreden van het veld het gevoel heb dat ook ik echt professioneel sport beoefen. Het zou kunnen zijn dat mijn snelheid, inzicht & techniek te wensen overlaat, maar mijn gevoel zegt dat ik toch zeker eredivisie speel als het geen Champions League is.

Naast dat ik zelf mijn sport niet heb kunnen beoefenen werd er ook een streep gezet door HET sport evenement van het jaar, het EK2020. Elke twee jaar kijk ik uit om minimaal 50 potten voetbal afgewerkt te zien worden in een tijdsbestek van een maand. Gelukkig is 2021 het jaar dat het EK2020 plaats zal vinden en ben je bereid om de rivaliteit binnen je bedrijf, familie, team, club, vereniging of binnen je relatie naar een hoger level te brengen dan heb ik daar het juiste platform voor gevonden.

Wil je juist een platform speciaal voor jou en jouw collega’s, dan is www.bedrijfspoule.nl het platform voor jou.

Voor als je opzoek bent naar een manier waarin je sport kunt combineren met sociaal contact1

Groet,

Tim Schröder
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »