FAQ: Waarom kiezen voor Bedrijfspoule als teambuilding?


images/faq-waarom-kiezen-voor-bedrijfspoule-als-teambuilding.jpg

August 26, 2022

Ben je op zoek naar een origineel en innovatief idee voor teambuilding om jouw medewerkers te enthousiasmeren? Heb je vragen over de teambuilding van Bedrijfspoule? Ben je op zoek naar redenen om een voorspellingswedstrijd in het bedrijfsleven aan te bieden? In het artikel hieronder vind je antwoord op al deze vragen!

Wat is teambuilding door Bedrijfspoule?

Teambuilding bij Bedrijfspoule is teambuilding waarbij grote sportevenementen worden ingezet om jouw teams dichter bij elkaar te brengen. We hebben een platform gemaakt waar jouw medewerkers een voorspellingswedstrijd kunnen houden over wedstrijden van grote toernooien. Enkele voorbeelden hiervan zijn het WK voetbal in Qatar, of de Vuelta (ronde van Spanje). Aan het einde van de wedstrijd ontvangen de winnaars een mooie prijs die gekozen is door het bedrijf zelf!

Wie heeft er belang bij deze teambuilding?

We kunnen het niet gekker maken: iedereen! Bij Bedrijfspoule hebben wij ervoor gezorgd dat iedereen enorm makkelijk mee kan doen. Het voordeel van de voorspellingswedstrijd binnen jouw bedrijf, is dat je geen expert hoeft te zijn van de betreffende sport. Het belangrijkste is dat alle medewerkers makkelijk kunnen deelnemen en dus automatisch veel plezier beleven. Net als sport heeft ons platform het doel dat iedereen mee kan doen. Zo verenigen we alle medewerkers rond het sportevenement en is het automatisch het gesprek van de dag!

Ik ben een klein bedrijf, past Bedrijfspoule dan binnen mijn structuur?

Bij ons is alles mogelijk. Je kan een klein bedrijf zijn en toch meespelen met een groot sportevenement. Bedrijfspoule zijn idee voor teambuilding is dat het niet uitmaakt hoe groot jouw bedrijf is. We voldoen aan de behoeften van alle bedrijven, of ze nu groot of klein zijn. Ons platform zorgt ervoor dat een dozijn medewerkers probleemloos mee kan doen aan de voorspellingswedstrijd, maar ook dat er duizenden medewerkers samen een voorspellingswedstrijd kunnen doen. Zo blijven de resultaten hetzelfde en brengen we alle medewerkers samen rond een groot sportevenement.

Hoe krijgt een voorspellingswedstrijd vorm binnen een bedrijf?

Een voorspellingswedstrijd met je bedrijf bij Bedrijfspoule is net zo mooi als hoe Ibrahimovic de bal aanneemt op de stropdas en vervolgens een omhaal maakt. Het platform is namelijk 100% aanpasbaar tot jouw wensen. Je kan bijvoorbeeld je logo toevoegen, de bedrijfskleuren toevoegen om zo de herkenbaarheid voor werknemers te vergroten en het imago van het bedrijf over te brengen. Het White Label platform is beschikbaar in verschillende talen en kan al je behoeften tegemoet komen. Zo is het ook beschikbaar op verschillende besturingssystemen, zodat het voor alle werknemers toegankelijk is.

Wat moet ik doen als ik een probleem heb met mijn Bedrijfspoule platform?

Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken! Want wij zorgen ervoor dat iedere sportevenement gegarandeerd een succes wordt. Voor elk bedrijf wijzen wij een accountmanager aan. Deze zorgt ervoor dat het spel goed begeleidt wordt om een zo hoog mogelijke deelnamegraad te krijgen tijdens de wedstrijden. Daarom zal hij ook altijd telefonisch of per mail bereikbaar zijn tijdens de wedstrijden!
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »