Organiseer Een EK Poule Voetbal 2024 voor Meer Engagement!


images/euro_2024_ek_poule.png

October 28, 2023

Het EK Voetbal 2024 nadert snel en biedt bedrijven een unieke kans om de betrokkenheid van hun medewerkers en klanten te vergroten. Door een eigen EK poule te organiseren, kun je in deze voetbalgekte duiken en tegelijkertijd de binding met je medewerkers en klanten versterken. En met onze white-label software is het makkelijker dan ooit!

Waarom een EK Poule voor jouw Bedrijf?

  1. Team Binding: Creëer een vriendelijke competitie tussen medewerkers, wat kan leiden tot meer teamcohesie en werkplezier.
  2. Klantbinding: Geef je klanten nog een reden om regelmatig contact met je merk te hebben, waardoor loyaliteit en retentie worden versterkt.
  3. Merkzichtbaarheid: Met elke voorspelling, discussie en deelname wordt jouw merknaam naar voren gebracht, waardoor de zichtbaarheid toeneemt.

Voordelen van Onze Whitelabel Software

  • Makkelijk in gebruik: Geen technische kennis vereist; zet je EK poule snel en eenvoudig op.
  • Volledig Aanpasbaar: Past zich aan jouw merkidentiteit aan met logo’s, kleurenschema’s en meer.
  • Schaalbaarheid: Geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven, ongeacht het aantal deelnemers.

Loting voor het EK 2024

De loting voor de groepsfase van het EK 2024 is een cruciaal moment waarbij teams zullen ontdekken tegen welke tegenstanders ze zullen strijden. Wil je meer weten over de exacte datum, tijd en details van deze loting? Bekijk dan de officiële UEFA website voor de meest recente updates of lees het artikel van het AD.

Conclusie

Mis de kans niet om in te haken op een van de grootste voetbalevenementen in Europa. Verhoog de betrokkenheid en bevorder de teamgeest met een op maat gemaakte EK poule voor het Euro 2024. Onze white-label software biedt je alle tools die je nodig hebt om dit naadloos en effectief te doen.
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »