WK Voetbalpoule 2018 / Ohne Holland


images/2018_fifa.jpg

February 28, 2018

Het FIFA Wereldkampioenschap voetbal 2018 gaat van start, maar helaas niet voor het Nederlands elftal. Het EK moest Oranje ook al missen, en opnieuw zullen ze een groot eindtoernooi niet op hun naam kunnen schrijven. Ondanks de winst op Zweden, werd Nederland officieel uitgeschakeld en zullen ze niet deelnemen aan de playoffs.

Uiteraard zullen de nodige talenten weer deelnemen aan het WK 2018, waaronder sterspeler Cristiano Ronaldo (Portugal) en toptalent Lionel Messi (Argentinië). Maar ook jonge talenten doen mee waar we veel van kunnen verwachten: Kylian Mbappé debuteerde vorig jaar in het Franse nationale elftal en maakte grote indruk bij Paris Saint-Germain die hem al inhuurde van AS Monaco. Ook zijn de verwachtingen hoog gespannen voor Harry Kane (Engeland), die in het seizoen 2016/17 topscorer werd in de Premier League.

Kortom: ondanks dat Nederland dit jaar niet meedoet, hebben we genoeg om naar uit te kijken. Het belooft een spannend toernooi te worden, dus reden genoeg om te voorspellen welke speler de ster van het toernooi wordt en welk land gaat winnen!
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »