WK Vrouwen 2019 / Onze Jacht


images/wk2019.jpg

March 1, 2019

De jacht is geopend: voor de tweede keer ooit doen de Nederlandse vrouwen mee aan het WK 2019! Dit WK wordt gespeeld in Frankrijk en de Oranje Leeuwinnen zijn er helemaal klaar voor. Alle ingrediënten zijn er voor de ploeg van Sarina Wiegman om het WK te winnen. De ploeg heeft een steengoede selectie, met onder andere Vivianne Miedema (uitgeroepen tot beste voetbalster van de Engelse competitie), Lieke Martens (beste speelster van de wereld 2017), Sherida Spitse (recordinternational), kersverse ‘Red Devil’ Jackie Groenen en top-keepster Sari van Veenendaal. Veel van de meiden kennen elkaar al jaren en hebben vaak samen gespeeld, dus ze voelen elkaar naadloos aan. Een ijzersterk team dus!

Sinds de dames het EK hebben gewonnen, zijn ze hordes fans rijker geworden. De oefeninterlands waren allemaal uitverkocht en jonge meiden staan in de rij om op de foto te gaan met onze Oranje Leeuwinnen. In korte tijd zijn de dames heuze supersterren geworden. Ze hebben een enorme gunfactor en heel Nederland houdt van ze. We zullen ze dan ook zeker gaan aanmoedigen tijdens Onze Jacht!
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »