WK Voetbalpoule 2022 / Qatar


images/fifa2022_qatar.png

January 14, 2022

Het WK Voetbal 2022 wordt gehouden in Qatar en vindt plaats van 21 november t/m 18 december 2022. Er doen 32 landenteams mee die strijden om de wereldbeker. Het WK Voetbal is het op één na grootste event van de wereld en een uitgelezen kans om iets leuks te organiseren voor uw medewerkers en klanten.

WK Voetbalpoule

Met de online voetbalpoule van Koppa wordt het WK Voetbal een stuk leuker. Al vele jaren ontwikkelen wij dit spel om het WK Voetbal een stuk leuker te maken. Het idee is simpel, voorspel alle uitslagen van de wedstrijden en ga de strijd aan met je collega’s.

WK Voetbalpoule voor bedrijven

Koppa heeft voor bedrijven een wk voetbalpoule ontwikkeld die als whitelabel gebruikt kan worden. Dit betekent dat u als bedrijf uw eigen voetbalpoule kunt inzetten om uw klanten en medewerkers met elkaar te verbinden.

Wij bieden de volgende mogelijkheden voor de online voetbalpoule:

  • branded met eigen logo en kleur
  • exclusief voor uw bedrijf
  • snelle updates van uitslagen en standen
  • competitie tussen collega’s en afdelingen
  • voeg prijzen toe voor de winnaars
  • onderling berichten uitwisselen

Genoeg redenen om voor uw bedrijf een voetbalpoule te organiseren. Kijk rustig verder op de website en hopelijk tot snel!
⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »