EK Poule 2024


Het EK 2024 staat voor de deur, en wat is er nu leuker dan dit grootse voetbalevenement samen met je collega’s te beleven? Onze whitelabel bedrijfspoule biedt dé perfecte oplossing om teamgeest en enthousiasme binnen jouw bedrijf aan te wakkeren. Beleef samen met collega’s de spanning en sensatie van het EK, gehouden in het voetbalhart van Europa: Duitsland.

Waarom Onze Bedrijfspoule?

  1. Top 10 Voorspellers Overzicht: Krijg direct inzicht in wie de voetbalkenners in jouw bedrijf zijn met onze real-time top 10 ranking.
  2. Afdelingscompetitie: Niet alleen individuen, maar ook afdelingen kunnen strijden voor de titel van beste EK voorspellers.
  3. Real-time Updates en Admin Berichten: Blijf op de hoogte van de laatste EK uitslagen en ontvang belangrijke updates direct van de poulebeheerder.
  4. Uitgebreide Statistieken: Voor de echte voetbalstrategen bieden wij diepgaande statistieken en analyses.

Flexibiliteit en Interactiviteit:

  • Persoonlijke Voorspellingen: Iedere deelnemer kan zijn/haar eigen voorspellingen inzien en aanpassen voor een dynamische ervaring.
  • Automatische Updates: Alle scores en uitslagen worden automatisch bijgewerkt. Na elke wedstrijd zie je direct hoe jouw voorspellingen ervoor staan.

Bestel Jouw Bedrijfspoule voor het EK 2024: Ben je klaar om de EK 2024 op een unieke manier te ervaren binnen jouw bedrijf? Neem contact op en bestel vandaag nog jouw whitelabel bedrijfspoule. Laten we samen het EK 2024 tot een onvergetelijk evenement maken!


Bekijk de demo »⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »