EK Vrouwen Poule 2017


Bekijk in één oogopslag de top 10 beste individuele voorspellers van het EK Vrouwen 2017, welke afdeling bovenaan staat in de ranking, de wedstrijduitslagen en berichten van de admin van de bedrijfspoule - jij dus! Wil je meer details zien? De totale ranking van de individuele spelers, afdelingen, gespeelde en te spelen wedstrijden, statistieken en alle bedrijfsberichten zijn in te zien op aparte pagina’s.

Iedereen kan zijn eigen voorspelling inzien en na de achtste finales kunnen de voorspellingen aangepast worden zodat iedereen een tweede kans krijgt. Zo blijft het leuk voor alle medewerkers!

Alle uitslagen worden automatisch bijgewerkt na de gespeelde wedstrijden, en alle punten worden direct toegekend. Je kunt dus na elke wedstrijd meteen zien hoe iedereen ervoor staat


Bekijk de demo »⚽️ 🏆 Bedrijfspoule?

Maak een WK bedrijfspoule aan exclusief voor jouw onderneming. Laat medewerkers individueel of in teams tegen elkaar strijden om mooie prijzen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een demo en een passende oplossing.

Contact Direct bestellen »